Program

Radio Dansun har ett antal olika program i portföljen som sänds lite då och då. Här nedan presenteras de närmare lite kort.

Live at Lunch
Lättsmält lunchprogram som innehåller reflektioner och instick i olika ämnen, aktuella som inaktuella, stora som små, globala som lokala. Har även sänts på kvällstid, då under namnet Söndag/Måndag/Tisdag kväll med Daniel.

Go’morron!
Go’morron! är stationens morgonprogram som vill ge dig en bra start på dagen, med diskussioner kring de senaste rubrikerna och händelserna.

Blandband
Blandband är den lite rockigare sidan av Radio Dansun. Samtalsämnena är fortfarande lika blandade i aktualitet och omfång, men attityden är måhända lite vassare.

Onsdagspub
Samtals- och diskussionsprogrammet med Daniel och Andreas, där inga ämnen är för små och inga åsikter för obekväma. Har även sänts andra dagar, då under namnen Egentligen Onsdagspub och Torsdagspub.

Sunkans Uppesittarkväll
Den årliga ”da’n före doppareda’n”-sändningen som numera blivit en tradition. Samtal och diskussioner kring traditioner, seder och bruk skapar en stämningsfull inramning tillsammans med provsmakningar av säsongens smaker samt en och annan tävling. Sänds alltid den 23:e december.