Info

Välkommen till DanielSundstrom.se!

Denna webbsida drivs av sin namne, Daniel Sundström, och fungerar till viss del som en informationskanal och till viss del som en megafon för de projekt som drivs. Här finns nyheter och anslag om kommande och tidigare podcasts och sändningar samt möjligheten att lyssna på dessa i efterhand, om ni missat något eller saknar lämpliga appar för att spela upp podcasts i era mobiltelefoner.

Daniel är född 1981 och är bosatt i hemstaden Bollnäs tillsammans med fru och två barn. Historia, Formel 1 och wrestling tillhör de stora intressena (vilket också avspeglar sig i de podcasts som finns här), men även radio som medium har alltid varit lockande.

”I barn och ungdomsåren var det radio på låtsas, med en bandspelare och ett syskon och en kompis eller två, men 2007-2009 utbildade jag mig på Radiolinjen på Bollnäs Folkhögskola. Där fick jag sända morgonradio, direktsända från mässor och idrottsevenemang och även göra mina egna radioprogram, allt i Bollnäs Närradio Radio Vågen 98,4. Jag fick även praktisera två vändor på Sveriges Radio Gävleborg P4. Kärleken till radio avtog knappast efter allt det!”

Vid sidan av producerandet av olika podcasts sänds det även direktsänd webbradio via Mixlr.com, under namnet Radio Dansun, av den enkla anledningen att det helt enkelt är för roligt för att låta bli.

”Podcasts i all ära, men att sända live ger en kick som är svår att hålla sig borta från.”