Kommande: Sunkans uppesittarkväll

Traditioner kräva sina förpliktelser! För fjärde året i rad kommer Radio Dansun att sända Sunkans Uppesittskväll da’n före doppareda’n!

När den sista handpåläggning på de avslutande delarna av julstöket är gjorda inför julaftonens tempofyllda firande är det dags för en lugn stund i favoritfåtöljen, med en kopp varm glögg i handen – och Sunkans Uppesittarkväll i öronen! I vanlig ordning kommer det bjudas på prat om traditioner och julminnen, smakprovning, rimstuga, topplistor, tävlingar och såklart en massa julmys – så detta vill du inte missa!

Var med och fira in julen tillsammans med oss! Lyssna via Radio Dansuns Mixlrsida eller via DanielSundstrom.se. Passa även på att delta i Mixlrchatten under direktsändningen och interagera direkt med studion. För den som önskar är även e-posten öppen; adressen är radiodansun@danielsundstrom.se.

Vi hörs den 23:e december!