Årsrapport 2021

Då är även år 2021 slut och år 2022 står utanför dörren och stampar. Därmed passar vi också på att se tillbaka på året som gått; 2021 var Radio Dansuns tredje aktiva år, både vad gäller direktsänd webbradio och podcasts, och förhoppningen var att det skulle bli så mer produktivt än 2020. Så hur gick det egentligen? Här följer en sammanställning:

Webbradion
Sammanlagt sändes femton program via plattformen Mixlr.com varav samtliga var direktsända. De allra flesta av dessa var programmet Onsdagspub (sex stycken), där faktiskt inget sändes under det namnet; två sändes som Egentligen Onsdagspub och fyra som Torsdagspub. Lunchprogrammet Live at Lunch sändes tre gånger under året liksom rockprogrammet Blandband. Till detta kommer även Måndag kväll med Daniel samt Söndag kväll med Daniel som båda sändes en gång vardera.

Ett specialprogram sändes också, Radio Dansuns Radiokalas, även om det plågades av tekniska problem och inte blev riktigt som det var tänkt. Övriga stående specialsändingar, World Radio Day i februari och Sunkans Uppesittarkväll i december, utgick helt detta år, även de på grund av tekniska bekymmer.

Om dessa två inställda program hade blivit av hade årets resultat bmivit sjutton sända program, vilket hade varit ett nytt rekord. Istället landade vi i år på femton program, ett färre än under 2020.

Podcasts
Under hösten lanserade vi en nygammal podcast i form av På tal om historia. Av denna podcast producerades tre avsnitt innan året var till ända. Målsättningen med denna podcast är att fortsätta producera avsnitt regelbundet under nästkommande år.

2022!
Nu jobbar vi för – och hoppas på – ett mer produktivt och lyckat 2022! Målet är att slå vårat eget personbästa på sexton livesändningar från 2019 – och att göra det med råge; siktet är inställt på 20 direktsändningar nästa år!

Med Ditt stöd är allt möjligt! Hjälp oss sprida ordet och gör din röst hörd genom att e-posta in dina åsikter och synpunkter till programmen – men framför allt; fortsätt lyssna på oss!