Inför: Extra allt!

Torsdagen den åttonde juni är det premiär för Radio Dansuns nya satsning Extra allt!, ett två timmar långt program som bland annat kommer att innehålla tävlingar (”den översatta låten”, ”gissa artisten”) och allmänna betraktelser om aktuella och inaktuella saker; det kommer bli både högt och lågt, stort och smått.

Allt detta kommer att blandas med den bästa musiken från i huvudsak 1970-, 1980- och 1990-talen – men självfallet kan även annan musik, både äldre och nyare, ramla in i spellistorna. Det är faktisk rätt så sannolikt.

Extra allt! kommer att sändas varje torsdag med start klockan 21.00 och programledas av Daniel Sundström. Naturligtvis kan du som lyssnare också deltaga i och bidra till programmet. Detta gör du enklast genom att vara med i tävlingarna, hänga i chatten på vår Mixlrsida eller skicka ett e-postmeddelande till radiodansun(a)danielsundstrom.se! Det går också bra att kontakta oss via Radio Dansuns sociala medier.

Tack för att du lyssnar!