Vinnare i Sunkans introtävling

Det blev jämt skägg i introtävlingen i Sunkans Uppesittarkväll den 23:e december. När de inkomna svaren räknats, räknats igen och – för säkerhets skull – räknats en tredje gång stod det klart att tävlingen inte bara hade en vinnare, utan två!

Av totalt 18 rätta svar hade de två segrarna lyckats skrapa ihop imponerande 15 rätt vardera! Dessa två personer kommer kontaktas av Radio Dansun gällande priser. Så vi säger således ett stort grattis till de två vinnarna Joel Sundström och Thomas Skoglund!

Den rätta raden:

 1. Alf
 2. Fleksnes fataliteter
 3. MacGyver
 4. Mission: Impossible
 5. Dallas
 6. Macken
 7. Rederiet
 8. Baywatch
 9. Tre Kronor
 10. Vänner
 11. Sunes jul
 12. Seinfeld
 13. Game of Thrones
 14. Solsidan
 15. Stranger Things
 16. Veckans brott
 17. Orange is the New Black
 18. HippHipp!