Kommande: World Radio Day 2022

Söndagen den trettonde februari är det dags för världsradiodagen! Dagen instiftades 2011 av FN-organet UNESCO som World Radio Day och arrangerades första gången 2012. Datumet, den trettonde februari, räknas också som en officiell FN-dag.

I samband med denna dag planerar Radio Dansun ett uppmärksammande av World Radio Day genom en extra lång direktsändning. I skrivandets stund har UNESCO ännu inte offentliggjort något tema för årets firande, så det är ännu oklart exakt vad som kommer att ingå i denna sändning. I takt med att vi närmar oss denna dag kommer detta dock att klarna, så håll utkik här på hemsidan och på Radio Dansuns sociala medier för mer information kring detta och de exakta sändningstiderna med mera.

Din röst är också viktig. Du är mer än välkommen att kontakta Radio Dansun inför denna dag; kanske har du förslag på saker som borde vara med i programmet, berätta vad radio har betytt – och betyder – för dig eller ditt bästa radiominne? Skicka i sådant fall ett e-postmeddelande till radiodansun@danielsundstrom.se.

Som vanligt lyssnar du på programmet här på DanielSundstrom.se, på vår Mixlr-sida eller i Mixlr-appen.

Vi hörs den trettonde februari!