Ny podcast: Daniel läser

Idag är det den tjugofemte maj. Det innebär att det också är den internationella handduksdagen – Towel Day – till minne av författaren Douglas Adams. Adams mest berömda verk är Liftarens Guide till Galaxen, en trilogi i fem delar om jordbon Arthur Dent och hans betelguisiske vän Ford Prefect. Lagom till denna dag passar vi på att lansera en ny podcast, Daniel läser!

Denna podcast är precis det det låter som, en podcast där Daniel Sundström läser böcker han tycker om eller är intresserad av. Fast högt förstås, så att du som lyssnare också kan hänga med. Om du vill. Och först ut i denna nya podcast är just Liftarens Guide till Galaxen! Dagen till ära släpper vi de två första avsnitten samtidigt så att du som lyssnare kan komma in i berättelsen ordentligt!

Avsnitten hittar du här:

01. Liftarens guide till galaxen – del 1
02. Liftarens guide till galaxen – del 2

Mycket nöje!